BIHSPORTVIJESTI

Obavještenje za navijače uoči utakmice BiH – Portugal u Zenici

Fudbalska “A” reprezentacija Bosne i Hercegovine će naredni domaći meč u kvalifikacijama za EURO 2024 odigrati protiv Portugala 16. oktobra u 20:45 sati na “Bilinom polju” u Zenici, uz direktan prijenos u programu BHRT-a.

S obzirom na to da je stadion rasprodat u punom kapacitetu, iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (FSBiH) izdali su saopštenje sa preporukama svim navijačima i posjetiocima.

  • Zbog pojačanih sigurnosnih mjera koje će se poduzimati sa ciljem onemogućavanja unošenja zabranjenih predmeta i sredstava na prostor stadiona pozivamo navijače da dođu na stadion što ranije.
  • Kapije stadiona se otvaraju 2 sata prije početka utakmice.
  • Djeci mlađoj od 7 godina nije dozvoljen ulaz na stadion. Molimo posjetioce da ne dovode djecu na stadion jer zbog činjenice da je stadion rasprodat i mogućih gužvi na ulazu, ugrožavate njihovu sigurnost. Djeca starija od 7 godina moraju posjedovati ulaznicu.
  • Dozvoljeno je unošenje zastava i drugih navijačkih materijala isključivo sa državnim obilježjima Bosne i Hercegovine i Portugala.
  • Molimo navijače da prate instrukcije zaštitara na stadionu, te da uz fer i korektno navijanje podrže našu reprezentaciju u ovoj utakmici, saopštili su iz FSBiH.

Sve utakmice fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine gledajte ekskluzivno u programu BHRT-a.

Izvor: BHRT

Povezane objave

Back to top button