BIH

Pitali ste se hoće li se Enis vratiti u Bingo? Odgovor je potvrdan, a to nije jedino iznenađenje

Početkom ljeta, bh. glumac Enis Bešlagić učestvovao je u najneobičnijem izazovu u životu, kada se na sedam dana preselio u hipermarket Bingo u Sarajevu. Izazov je privukao veliku pažnju publike, a mnogi su se pitali da li će se Enis tamo nekada vratiti. Sada, iz Binga stižu sjajne vijesti.

Ne samo da se Bešlagić vraća u Bingo, gdje je ovoga juna proveo najuzbudljiviju sedmicu u životu i ugostio neke od najpoznatijih zvijezda cijele regije, nego će biti domaćin i nove zabavne emisije naziva “Bingo časti, Enis se folira”.

U emisiji možete učestvovati i vi, ali i osvojiti vrijedne nagrade.

Za početak, Bingo vas poziva da se u periodu od 13. do 27. septembra putem online obrasca prijavite za kvalifikacijske igre koje će se održati u Bingo marketima, i to u čak osam gradova širom BiH.

Ukoliko ste znatiželjni u kojim će sve gradovima Enis gostovati, njihov popis pronađite na zvaničnoj Bingo stranici nove emisije u dijelu “Pravila natječaja”.

Tri najvještija para u svakom marketu učestvuju u finalnim emisijama u kojima će se boriti za vrijedne nagrade.

Zvuči zabavno? Obećavamo da zaista jeste, jer kad Bingo časti, a Enis se folira, osigurana je 100 posto dobra zabava.

O emisiji “Bingo časti, Enis se folira” sa Bešlagićem, u kojoj neće nedostajati smijeha, igara i poklona, više informacija, možete naći na sljedećem linku.

Povezane objave

Back to top button