SPORT

Počela prodaja ulaznica za meč Zmajeva, FSBiH poziva navijače na oprez

Ulaznice za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Bosne i Hercegovine i Islanda koja se igra 23. marta na stadionu Bilino polje u Zenici, prodaju se od danas.

Karte su navijačima dostupne od 12 sati putem platforme kupikartu.ba, tako da klasičan način prodaje i čekanje u redovima za komadić papira, odlazi u historiju.

Fudbalski savez BiH odredio je cijene karata – zapadna tribina 30 KM, istočna 25, a južna i sjeverna 20 KM.

S obzirom na to da će po prvi put ulaznice za utakmice A reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, iz FSBiH upozorili su sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena. Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu – poručili su iz FSBiH.

Izvor: Faktor

Povezane objave

Back to top button