SPORTVIJESTI

Počinje prodaja ulaznica za utakmicu Bosna i Hercegovina – Portugal

Online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za UEFA EURO 2024. Bosna i Hercegovina – Portugal, koja će biti odigrana na “Bilinom polju” u Zenici 16. oktobra, počinje danas u 12.00 sati putem platforme Kupikartu.ba.

Cijene karata su 30 KM (tribina zapad) i  20 KM (jug i sjever).

S obzirom na to da će ulaznice za domaće utakmice A reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, iz Nogometnog saveza BiH upozoravaju sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

“Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda, ulaznica ne može biti ponovo korištena. Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren, a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu”, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Povezane objave

Back to top button