MAGAZINVIJESTI

Povodom „Dječije nedjelje“ JU KSC i Radio Ilijaš organizuje likovni konkursu za djecu “Jesen u Ilijašu”

Prva sedmica oktobra tradicionalno je posvećena obilježavanju “Dječije nedjelje”. “Dječija nedjelja” je vrijeme promocije prava djeteta, poboljšanja društvene brige za djecu i jačanja odgovornosti svih nas u poštivanju dječjih prava garantiranih Konvencijom o pravima djeteta.

Tim povodom Kulturno- sportski centar i Radio Ilijaš  organizuju likovni konkurs za djecu uzrasta šest i sedam godina. Tema  konkursa „Jesen u Ilijašu“. Radove sa imenom, prezimenom  i godištem djeteta, te brojem telefona dostavljati na adresu Radio Ilijaša-Hašima Spahića 23, 71380 Ilijaš u zatvorenoj koverti sa naznakom “za Likovni konkurs-Dječija nedjelja”.

Prijava će trajati do utorka 05.10.2021. godine do 16:00 sati.

Prva tri mjesta će biti nagrađena vrijednim nagradama: prvo mjesto 70 KM,drugo 50 KM i treće 30 KM. Stručna komisija će izabrati najbolje radove.

Projekat realizira KSC i Radio Ilijaš uz podršku sponzora.

Pozivamo najmlađe sugrađane da učestvuju na ovom konkursu, pokažu svoju kreativnost i ljubav prema gradu i osvoje vrijedne nagrade.

Nakon završetka konkursa, bit će upriličena dodjela nagrada u prostorijama KSC Ilijaš, o čemu ćemo blagovremeno informisati dobitnike.

Za dodatne informacije kontakt osoba: Hata Mehmedović 062/968-976 ili mail: hatamehmedovic940@gmail.com

Sretno!

 

Povezane objave

Back to top button