U prepunoj sali i ove godine radnici i učenici SŠC “Nedžad Ibrišimović” Ilijaš, uz bogat kulturno-umjetnički program obilježili su 58. rođendan škole . Kao i svake godine, ovom događaju prisustvovao je veliki broj gostiju, predstavnici Prosvjetno-pedagoškog zavoda, Službe za društvene djelatnosti Općine Ilijaš, nastavnici, učenici i njihovi roditelji.

Mnogobrojnim aktivnostima u Srednjoškolskom centru „Nedžad Ibrišimović“ obilježen je Dan škole i Dan otvorenih vrata. Pored predstavljanja škole budućim učenicima i sportskih aktivnosti, upriličena je i Svečana priredba u prostorijama škole.

Amir Džafo, direktor SŠC „Nedžad Ibrišimović“ Ilijaš, kazao je da je Svečana priredba ujedno i prilika da se menadžment škole, na prigodan način zahvali svima koji su doprinijeli realizaciji bitnih projekata.

Načelnik Akif Fazlić se obratio prisutnima i čestitao Dan škole menadžementu, direktoru, uposlenicima i učenicima, čestitao im je na uspjesima koji postižetu, jer iz dana u dan poboljšavaju ono što svi žele, a to je obrazovanje i obrazovni proces, što svojim radom daju ljepši i jači imidž.

Svečanost je završena dodjelom nagrada onima  koji su dali najveći doprinos u radu škole.

Share.

Comments are closed.