Promocija knjige “Ljubav na prvi pogled” Admira Džanke 2. decembra u Ilijašu

Obavještavamo cijenjene ljubitelje pisane riječi, da će se 2. decembra 2021. godine u Biznis centru Ilijaš održati promocija knjige “Ljubav na prvi pogled” Admira Džanke u organizaciji Javne ustanove “Kulturno-sportski centar i Radio Ilijaš”.

Dobrodošli u prekrasni ambijent Biznis-centra u Ilijašu (četvrtak, 02.12.2021. u 18:30), da, nakon fantastične promocije u Brezi, skupa uživamo u još jednoj predivnoj književnoj večeri. Dobrodošli da skupa zgrijemo naša srca oko tanahna plama knjige, da skupa istinski uživamo u svakome trenu – jer, život je, uistinu, lijep ako volimo i ako ga znamo živjeti. Dobrodošli na promociju knjige “Ljubav na prvi pogled”, a dolaskom ćete podržati ovu prekrasnu priču u ovim izazovnim, posve teškim, ljubavi nesklonim, vremenima. Dobrodošli, istinski ljubitelji pisane riječi, uz iskrenu želju da nam svima “Ljubav na prvi pogled” bude i ljubav na prvo čitanje, navodi se u pozivnici.

 

Prethodni članakNovalić i Džindić: Plate rudarima ne smiju biti umanjene ni za jednu KM
Naredni članakPredstavljanje rada Udruženja antifašista Ilijaš u programu Radio Ilijaša: Danas se najpotrebnije boriti protiv fašizma i čuvati domovinu Bosnu i Hercegovinu