Radio Ilijaš: Zbog pogoršane epidemiološke situacije bez studijskih gostovanja do daljnjeg

Zbog pogoršane epidemiološke situacije i poštivanja uputa kriznih štabova o zaštiti zdravlja, Radio Ilijaš od danas do daljnjeg ukida sva studijska gostovanja, uključujući  i gostovanja u Izbornom programu, predstavljanja i debate.

Snimke predstavljanja u trajanju maksimalno 10 minuta možete slati putem emaila: radioilijas@gmail.com, koje će biti emitovane u terminu rezervisanom za određenog političkog subjekta, kandidata za načelnika Općine Ilijaš ili kandidata za Općinsko vijeće.  Snimak obraćanja slati najkasnije do dana emitovanja do 15:00 sati.

Raspored predstavljanja dostupan je na web stranici www.radioilijas.ba  u kategoriji Izbori 2020.

Radio Ilijaš pratit će, prema pozivu, eventualne centralne skupove svih političkih subjekata i o tome praviti trominutni radijski prilog  i izvještaj za web stranicu.

Uoči  izbora bit će emitovan intervju sa predsjednikom Općinske izborne komisije Ilijaš  sa svim detaljima i uputama za birače o glasanju u Ilijašu.

Na dan izbora planiran je cjelodnevni program  i praćenje Lokalnih izbora u Ilijašu, susjednim općinama i cijeloj BiH do objavljivanja prvih preliminarnih rezultata.

Prethodni članakUkinuta epizoda “Pripravnost” u Kantonu Sarajevo, zabilježen pad koncentracija zagađujućih materija u zraku
Naredni članakZakon o zaštiti na radu stupa na snagu: Ovo su obaveze poslodavaca i radnika