U okviru projekta „Unapređenje i daljnji razvoj E-uprave i informacionog sistema kroz procese digitalne transformacije“, kao i procesa modernizacije, te razvijanja odnosa sa javnošču općina Ilijaš  je pustila u rad novu redizajniranu web stranicu u skladu sa najnovijim standardima i trendovima.

Redizajnirana web stranica omogućava građanima jednostavno praćenje novosti i dešavanja u svezi sa aktivnostima Općine Ilijaš, moderniji prikaz sadržaja, olakšano pretraživanje i pristup informacijama. Stranica je prilagođena svim uređajima, bilo da se radi  o smart telefonima, tabletima, laptopima ili desktop računarima.

Pored svakodnevnog ažuriranja vijesti i ostalih sadržaja,Na web stranici Općine u kategoriji „E-UPRAVA“ su objavljene i dvije nove usluge “OnLine uvjerenje” i “OnLine pravna pomoć”, kao i već ranije uspostavljene “Web provjera statusa” i “SMS provjera statusa”, gdje svaki građanim može u bilo kojem trenutku provjeriti trenutni status svoga predmeta.

Općina Ilijaš svim posjetiocima želi ugodno korištenje stranice, te poziva građane da za komunikaciju sa organom uprave koriste bilo koje raspoložive alate.

VU narednom periodu planirano je dopunjavanje funkcionalnosti i sadržaja.

http://ilijas.ba/testWayneCorp/index.php/vijesti/redizajnirana-web-stranica-opcine-ilijas-za-laksi-bolji-i-brzi-pristup-informacijama?fbclid=IwAR3NVRdCc_0rsWH5Oh0PelmpL92z8_pGTsNxTi1ZrdtFVrLpwAUXxQlk61U

Share.

Comments are closed.