Ronaldo izazvao euforiju u Sarajevu, na aerodromu priređen doček slavnom Portugalcu

Brojni navijači danas su stigli na Međunarodni aerodrom u Sarajevu kako bi uživo vidjeli jednog od najvećih nogometaša svih vremena Cristiana Ronalda.

Sjajni napadač je u Sarajevo doputovao s ekspedicijom nogometne reprezentacije Portugala koja će sutra u Zenici odmjeriti snage sa selekcijom Bosne i Hercegovine.Navijači su tom prilikom skandirali Ronaldovo ime, a neki su otišli toliko daleko da su na aerodrom donijeli kartonske likove i maskote svog idola.

Igrači Portugala su direktno s piste ušli u autobuse, a onda su se uz veliko osiguranje zaputili ka Zenici gdje će biti smješteni predstojeća dva dana.

Fanovi slavnog Portugalca koji su se okupili na sarajevskom aerodromu tako su ostali uskraćeni da uživo vide svog idola.

Inače, mjere osiguranja od jutra se provode i u zeničkom hotelu. Parking je zatvoren za javnost kao i hotel, a dolazak reprezentacije Portugala očekuje se iza 15:00 sati.

Podsjetimo, utakmica između Bosne i Hercegovine i Portugala igra se sutra na stadionu Bilino Polje u Zenici s početkom u 20:45 sati.

(klix)

Prethodni članakNK Ilijaš pobijedio NK Usora rezultatom 2:1
Naredni članakAkcija “Moja kosa tvoja kosa”: Do sada izrađeno 70 perika, većina donatora djeca