Šesnaest godina uspješnog poslovanja – “HODŽEX” d.o.o. Podlugovi

naslovna“Hodžex”d.o.o. je firma koja uspješno posluje već 16 godina. Nalazi se  na adresi Moševićka br. 5 u Podlugovima. Bavi se prodajom građevinskog materijala na veliko i malo. Jedan od vlasnika Osman Hodžurda za “Reportažu o ilijaškim privednicima” govorio je o nastanku i poslovanju firme:

“Firmu je osnovao naš otac, Esad Hodžurda, 1999. godine. sa mnom i bratom. Danas firma broji devet vrijednih radnika.Naš glavni cilj je zadovoljenje potreba naših kupaca za građevinskim materijalom na kvalitetan i profesionalan način, uz pravovremenu i besplatnu ispostavu. Sve to obezbjeđujemo našom bogatom ponudom svjetski poznatih brendova i proizvođača. Osim odličnim izborom robe oduševit ćemo Vas i veoma povoljnim cijenama. Za kupljeni materijal i opremu obezbjeđujemo besplatan prevoz na mjesto po želji kupca u najkraćem roku i po tačno utvrđenim količinama,” kazao je Osman.

tekst1

Pored građevinskog materijala “Hodžex” d.o.o nudi i širok asortiman elektromaterijala, vodomaterijala, boja i lakova, grijanja, praškaste i vijčane robe, alata i mašina, materijala za izolaciju, bravarskog materijala i opreme. Osim navedenog, osoblje ove firme će vam ponuditi usluge utovara i istovara.

“Također, iz naše velike ponude izdvajamo fasade, jumix centar – boje za krečenje, unutrašnjih i vanjskih površina, kao i elektro, vodo, materijal za centralno grijanje, podove, veliki izbor keramike” , ističe Osman.

Iako je ranije ponuda bila manja, a potražnja veća , kako kaže Osman, a sada je potražnja manja a ponuda veća, ipak kvalitet i dobra saradnja sa kupcima, rezultira uspješnim poslovanjem i proširenjem svake godine. Za prepoznatljivost i konkurentnost zaslužna je predanost radu, dobra organizacija i želja za pružanjem što bolje usluge po prihvatljivim cijenama, te težnja da “Hodžex” d.o.o. postane lideri u snadbjevanju građevinskim materijalom i ostalom robom koju nudimo, kaže Osman i dodaje:

“Misija Hodžex-a je biti vodeća firma za prodaju građevinskog materijala u regiji i šire, obezbijediti kupcima kvalitetne proizvode svjetski poznatih brendova te rast i razvoj profesionalnog i kvalitetnog poslovanja.“

plociceAko gradite Vaš dom ili druge objekte, a želite kvalitet uz povoljnu cijenu, posjetite “Hodžex” d.o.o u Podlugovima. Dočekat će Vas ljubazno osoblje. Sve to uz besplatnu dostavu. Firma Hodžex d.o.o nagradila je tri slušatelja Radio Ilijaša robom iz asortimana  u vrijednosti 30 KM.

1.Sabaha Mujkić

2.Ibiš Huseinović

3. Zahida Hošić

 

Prethodni članakPredstavljamo sponzore literarnog takmičenja “Ramazan miriše mahalom 2015”
Naredni članakI u devetoj deceniji života dedo Ćamil posti bez problema