Svečano otvorena poslovnica Beko shop-a u Ilijašu

U ulici Novo naselje bb u Ilijašu danas je svečano otvoren Beko shop u prizemlju I centra. Tim povodom svi koji su posjetili poslovnicu mogli su uživati u brojnim pogodnostima i poklonima koje je omogućio Beko.

Otvaranjem poslovnice u Ilijašu, Beko  shop je obezbijedio tri nova radna mjesta za mlade osobe iz našeg grada koje svojim radom doprinose prosperitetu našeg grada i smanjenju broja nezaposlenih.

Poslovnica je smještena u prelijepom poslovnom ambijentu na oko 122 m2 poslovnog prostora i obiluje kvalitetnom ponudom tehnike.

 

Jasmina Trumić, šefica marketinške službe „Omega“ d.o.o. pozvala je ovom prilikom sve građane Ilijaša da dođu i izaberu nešto od ponuđenog asortimana, te da budu dio tima Beko.

„Drago mi je da smo dočekali evo svečano otvaranje 32-og Beko shopa u Bosni i Hercegovini, a jedanaestog na području Kantona Sarajevo. Poslovnica je opremljena po Beko standardima i zaista je veliki asortiman Beko uređaja poput LED televizora i kućanskih aparata. S obzirom da smo bili ograničeni sa poslovnim prostorom nismo mogli izložiti kompletan asortiman, ali naše stručno osoblje će svim građanima dati upute i kataloge iz kojih mogu izabrati ono što žele. Povodom otvorenja pripremljeni su vrijedni pokloni za prvih 100 kupaca, a sve kupce u novom Beko shopu Ilijaš očekuje popust od 10% na kompletan asortiman tehnike, uz dodatni popust od 10% za gotovinsko plaćanje. Želim naglastiti da je mjesec novembar pun akcija u našim poslovnicama i jedan od njih je da uz kupljenu mašinu za suđe kupac dobija na poklon usisivač. Za sve dodatne informacije kupci i oni koji žele nešto više da saznaju mogu posjetiti našu web stranicu. Beko shop će u Ilijašu raditi u okviru radnog vremena tržnog centra. Građani su prepoznali Beko kvalitet i svi imaju nešto od Beko uređaja, a u narednim mjesecima planiramo otvaranje novih poslovnica i u nekim drugim gradovima. Ovom prilikom pozivam sve građane da dođu i izaberu nešto od ponuđenog asortimana, te da budu dio tima Beko“, kazala nam je Trumić.

Beko je drugi po veličini brend u Evropi u sektoru bijele tehnike i predstavlja najbrže rastući brend na cjelokupnom evropskom tržištu u posljednjih sedam godina. Beko nudi asortiman pametnih rješenja da bi zadovoljio potrebe različitih ljudi, kultura i načina života u više od 100 zemalja širom svijeta, nudeći ekološki prihvatljive kućanske aparate koji štede energiju sa pametnom tehnologijom i stilizovanim dizajnom. Jedna od prednosti kod kupovine Beko uređaja jeste jaka servisna mreža, sa preko 50 ovlaštenih servisa u BiH. Besplatna dostava, unošenje u stan, kupovina sa popustima, beskamatni krediti, kupovina na rate samo su neki od razloga zašto posjetiti Beko shop. Osim Beko proizvoda u Beko shopu se mogu naći i GRUNDIG proizvodi koji su svakako svima već dobro poznati, a polako se ovaj brand ponovo vraća i u našu zemlju sa sve većom ponudom televizora i elektronike.

Povodom otvorenja pripremljeni su vrijedni pokloni za prvih 100 kupaca, a sve kupce u novom Beko shopu Ilijaš očekuje popust od 10% na kompletan asortiman tehnike, uz dodatni popust od 10% za gotovinsko plaćanje.

Dobrodošli u Beko shop Ilijaš.

Prethodni članakU nedjelju u Podlugovima 166. tradicionalna tribina
Naredni članakObavještenje o obustavi saobraćaja na regionalnom putu  R 445  Semizovac – Ilijaš – Visoko