Toyotini novi modeli predstavljeni u Ilijašu

U Ilijašu je jutros sa početkom u 09:00 sati upriličena ekskluzivna izložba nove generacije automobila kompanije Toyota. Na izložbi su predstavljene mogućnosti kupovine na više načina uz pet godina garancije, bez ograničenja pređenih kilometara i brojne druge pogodnosti.

Jasmin Ombašić, voditelj prodaje Toyota vozila u firmi Bunjo d.o.o. Sarajevo kazao je da je u svijetu do sada prodato oko 11 miliona primjeraka Tyota HIBRIDA, te da su broj jedan kada se govori o kvalitetu automobila.

-Ovo je drugi put kako firma Bunjo iz Sarajeva izlaže svoje automobile u Ilijašu i danas će posjetitelji imati priliku pogledati nove modele Toyote. Radi se o Toyoti Corolla, Toyoti Yaris, Toyoti CH-R i RAV4 HIBRID. Ovo su zapravo modeli sa novim motorima, hibridnom tehnologijom i kombinacijom struja-struja-benzin. Potrošnja tih vozila se kreće oko 3 litra na 100 km, dok je garancija 5 godina bez ograničenja pređenih kilometara. Također želim kazati da je na hibridni sklop garancija 10 godina i pohvalio bih se da je do sada prodato oko 11 miliona primjeraka Toyota HIBRIDA u cijelom svijetu. Ovom prilikom želim pozvati sve građane Ilijaša da dođu posjete izložbu, a kupovina se može izvršiti na više načina među kojima je staro za novo, direktna kupovina, putem kredita i sve dodatne informacije možete dobiti danas na Gradskom šetalištu u Ilijašu, kazao je Ombašić.  

Ljubitelji dobrih automobila imat će priliku pogledati najnovije modele Toyote na Gradskom šetalištu u Ilijašu do 16:00 sati.

Grupacija Bunjo d.o.o. Sarajevo jedna od najuspješnijih autokuća u Bosni i Hercegovini, a osnovana je 1990. godine, dok šest godina kasnije otvara prvi auto salon.

Prethodni članakMinibasket liga u Sportskoj dvorani Ilijaš
Naredni članakUdruženje AMEKO upriličilo akciju čišćenja “Za čist i lijep naš Ilijaš 2019”