U Brezi otvoren moderan Sportski centar „Ahmedspahić“

U općini Breza u subotu (07.05.) svečano je otvoren moderni Sportski centar “Ahmedspahić“ u naselju Potkraj 4,  prostire se preko 1000m2 i nudi bogat sadržaj – caffe, dvije fitness sale, fudbalski teren kao i bogatu rekreativnu game zonu.

Tim povodom u programu Radio Ilijaša ugostili smo direktoricu Sportskog centra Dinu Ahmedspahić i menadžera centra Muhameda Kadrića.

Na ovu ideju su došli kako je Ahmedspahić kazala jer ovakav moderan centar fali našem okruženju, te potaknuti generacije na aktivan način života, brigu o vlastitom zdravlju i bijegu od društvenih mreža.

„Kroz ovaj centar cilj nam je da našu omladinu, naše sugrađane i sugrađanke okupimo na jednom mjestu i ponudimo im sve ono što im je potrebno. Ponuda je raznovrsna od fudbala, stonog tenisa, bilijara, pikada, teretane svako će pronaći nešto za sebe. Atmosfera je zaista divna to će potvrditi mnogi koji su bili tu, ali i oni koji će nam doći“ rekla je Ahmedspahić.

Menadžer centra Muhamed Kadrić ističe da je njegov zadatak da vodi računa o sadržaju koji će da animira sve one koji budu dolazili.

„Ovo je centar koji ima sadržaj za sve uzraste od pet do 55. godina – za djecu sadržaj, rekreativce, ali i profesionalce. Naravno tu je i caffe za one koji dođu samo da posmatraju. Fitness centar od subote je otvoren, ali smo i prije radili sa sadržajem game zone, bilijarom, stonim tenisom, playStation i pored toga je bio u fudbal. Od subote je zvanično otvoren i fitness dio, odnosno imamo dvije sale jednu klasičnu teretanu i jednu modernu funkcionalnu salu gdje će naši korisnici da li kroz duple, individualne ili inicijativne treninge moći da budu svaki dan u periodu od 10:00 sati sve do 23:00 navečer“ istakao je Kadrić.

S obzirom da to da u blizini nema ovakav centar, Kadrić ističe da mi je bio cilj da u ovoj bližoj regiji od Vogošće, Visokog, Breze i Ilijaša budu jedinstveni i da unutar centra svi oni koji dođu imaju sve što požele.

Što se tiče samih cijena – cijene su pristupačne svima, mjesečna članarina za žene košta 40 KM, dok je za muškarce 45 KM. Tu su naravno i dnevni termini, članarine za 3,6 ili dvanaest mjeseci, ali i family paket za dvije osobe. U play zoni korisnici mogu uživati igrajući bilijar, stoni tenis, fudbal i playStation.

Svi klijenti koji su zanteresovani za termine, informacije mogu dobiti putem društvenih mreža Instagrama i Facebooka ili na broj telefona 065-966-097.

Svi ste dobro došli poručuju iz Sportskog centra “Ahmedspahić”!

(Sponzorisana objava)

 

 

Prethodni članakŠkola plivanja za 172 osnovca sa područja općine Ilijaš
Naredni članakČetiri osnovne škole sa područja općine Ilijaš posjetile Memorijalni centar Potočari i Centar Emmaus