ILIJAŠSPORTVIJESTI

U Ilijašu počeo sa radom moderni fitness centar “No 1”

Jedan od najmodernijih i najopremljenijih Fitness centara, od danas se nalazi u Ilijašu. Naime, fitness centar „NO 1“ koji sa nalazi u „i centru“ (Konzum) u Ilijašu, opremljen je po svjetskim standardima i  korisnicima će biti na rasplaganju svaki  dan. Članovi neće morati da čekaju na upotrebu određene sprave jer su kapaciteti dovoljni za sve korisnike.  Sadat Kurtović, vlasnik i osnivač „i centra“ Ilijaš u kojem se nalazi fitness i teretana kazao je da će stručni i iskusni treneri biti na raspolaganju svakom zainteresovanom članu, kako bi dobili najadekvatniju uslugu i preporuku za vježbanje.

„Za stanovnike Ilijaša, Breze, Visokog i šire okoline, otvorenjem ovog Fitness centra nudimo na višem nivou kvalitetniji život, naročito za mlade ljude koji vode računa o svom izgledu, zdravlju i kondiciji. Potrudili smo se da napravimo jedan centar koji ima dovoljan broj sprava, prvenstveno sprava za kardio, gym, sirovo dizanje tegova, itd. Imamo i prostor za zajedničke časove koji će se raditi po principu želje naših članova. Zahtjevi i želje naših članova, kako dama tako i muškaraca su na prvom mjestu. Na info pultu će biti naši treneri kako bi se informisali o onom što žele trenirati. Ako u tom trenutku nemamo nešto u ponudi, isto to mogu očekivati već sutra. Ako bude zainteresiranih članova, organizirat ćemo časove pilatesa, zumbe, joge“, kazao je Kurtović.

Fitnes centra posjeduje 50 kardio sprava i sedamdeset gym sprava. Sala za dizanje tegova opremljena je na zavidnom nivou sa kompletnom profesionalnom opremom.

„U ovom fitnes centru biće uposleno osoblje koje će biti zaduženo za održavanje higijene. Posjedujemo dvije svlačionice za žene i muškarce u kojima su obezbijeđeni ormarići za lične stvari. Također na raspolaganju je uvijek topla voda za tuširanje. Obaveza svakog našeg člana je da sa sobom nosi opremu. Prva i osnovna stvar su čiste tene i peškir. Induvidualna je stvar u čemu će se trenirati.  Fitnes centar će biti otvoren od 07-22 sata. U tom vremenskom periodu svi naši članovi moći će uživati bez ograničenja. Za dame je mjesečno članstvo  35 KM a za muškarce 45 KM. Pozivam svu omladinu da dođu u naš fitness centar kako bi na najbolji način održali lijep izgled i smatram da je ovo pravo mjesto. Očekujemo dolazak naših klijenata na obostrano zadovoljstvo“, kazao je Kurtović.

Prvi trening sa trenerom ili samostalni trening potpuno je besplatan. Obezbjeđen je i besplatan parking u okruženju fitness centra „No  1“ što je razlog više da posjetite isti.

Sve informacije možete dobiti na broj telefona: 061 130 373.

 

Povezane objave

Back to top button