Hrvatsko kulturno društvo “Napredak” Ilijaš  organizira promociju knjige pod nazivom „Preživjeti 21 stoljeće“ i „Izopačeno Čovječanstvo“ autorice Žane Alpeza, u prostorijama  Biznis  centra  Ilijaš  u petak 04.06. 2021 godine s početkom  od 18:00 sati.

Ukratko o knjigama : Knjiga „Preživjeti 21 stoljeće“  i knjiga  „Izopačeno Čovječanstvo“ je skup kolumni koje autorica Žana Alpeza piše za države u regiji (Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Srbija) u zadnje četiri godine. Riječ je o psihologiji, filozofiji, problemima laži, patologije, licemjerstva i beznađa u svakodnevnom životu iz perspektive autorice. U njoj otvoreno, bez ustezanja, kroz osobna iskustva progovara o mizantropiji kojom smo, nažalost okruženi. Sve više smo, misli autorica, zaokupljeni sami sobom i vlastitim uspjehom i na tom se putu negdje izgube prave vrijednosti, moralnost i jednostavnost, bez obzira na sredinu u kojoj živimo. 

O autorici

 Žana Alpeza rođena je u Ledincu, općina Grude . Nakon višegodišnjeg rada u međunarodnoj tvrtki je osnovala Udrugu i socijalno poduzeće. Predsjednica je Udruge pod nazivom „Pravi Put“. Udruga radi  na području čitave BiH , te i šire .Od 2015. godine na području Hercegovine su završeni neki od važnih projekata sa vladinim sektorom, raznim organizacijama kako domaćim tako i inozemnim, nevladinim sektorom, vijećem mladih raznih općina i slično. U zadnje dvije godine udruga radi sa inozemnim institucijama.

Mentorica je u Razvojnoj agenciji Zapadno hercegovačke županije “Herag” na području strategija i planiranja tržišta. Autorica je knjiga pod nazivom „Izopačeno Čovječanstvo“ i „Preživjeti 21 stoljeće“ .

 

Share.

Comments are closed.