ILIJAŠVIJESTI

Ubjedljiva pobjeda OKI “Ilijaš 126” nad ekipom iz Brčkog

U okviru VI kola Druge lige Saveza sjedeće odbojke odigrana je utakmica između OKI “Ilijaš 126” iz Ilijaša kao domaćina i OKI “Brčko” iz Brčkog kao gosta. Susret je odigran danas u Sportskoj dvorani Ilijaš sa početkom u 15:00 sati.

U fer i sportskoj atmosferi OKI “Ilijaš 126” je dominirao ovaj put i ostvarili su maksimalnu pobjedu protiv ekipe OKI “Brčko” iz Brčkog rezultatom 3:2.

Ćazim Matoruga, zamjenik Upravnog odbora iskazao je svoje zadovoljstvo nakon završene utakmice.

„Danas ste imali priliku pogledat utakmicu između OKI“Ilijaš 126“ i OKI „Brčko“ iz Brčkog. Ovo je bila jedna od presudnih utakmica jer se OKI“Brčko“ nalazi na prvom mjestu na tabeli. Sa zadovoljstvom se mogu pohvaliti klubom u kojem i ja igram. Zaista funkcionišemo najbolje što možemo od osnivanja pa sve do danas i trudimo se da postignemo što bolje rezultate. U sljedećem kolu gostujemo kod ekipe iz Bužima i nadamo se dobro rezultatu“, kazao je Matoruga.

Naši momci još su jednom pokazali požrtvovanost i umijeće, a najvjerniji navijači su im bili veoma važna podrška za vrijeme igre.

Naredno VII kolo na rasporedu je 28. novembra 2018. godine  gdje  OKI “Ilijaš 126” gostuje kod ekipe OKI “Bužim” iz Bužima koji zauzimaju 3. mjesto na tabeli.

Čestitamo na još jednoj vrijednoj pobjedi i želimo puno sreće u nastavku sezone.

Povezane objave

Back to top button