VIJESTI

Uručene nagrade prvog kruga „Mastercard i BBI nagrađuju“

Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard uručila je sretnim dobitnicima nagrade prvog kruga nagradne igre „Mastercard i BBI nagrađuju“. Izvlačenje dobitnika provela je tročlana Komisija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnik električnog romobila Xiaomi je Samra Imširović iz Travnika.

„Ovo je prvi put da sam nešto dobila. Koristim se uslugama BBI banke već tri godine i veoma sam zadovoljna“, izjavila je Samra pri preuzimanju nagrade, te preporučila BBI banku svojim sugrađanima.

Laptop HP 255 GZ dobio je Rusmir Đeko iz Tarčina, dok je poklon-bon BBI centra u Sarajevu, vrijednosti 400 KM osvojio Harun Prasko iz Zenice.

„Pozitivno sam iznenađen ovim poklonom BBI banke koji ću podijeliti sa sestrom. Klijent sam BBI banke duže vrijeme, a uskoro planiram pokrenuti i vlastiti obrt, tako da će mi bankarske usluge i finansiranja trebati i za poslovne svrhe“, kazao je Harun, istakavši da će upravo BBI u Zenici biti njegov izbor.

Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. septembra do 31. decembra 2019. godine, ostvaruju svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske, beskontaktne transakcije na prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 50 KM. Veći broj transakcija otvara veću vjerovatnoću dobitka mjesečnih nagrada kao i jedne od tri glavne nagrade.

Izvlačenje dobitnika provodi se slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, a koje će biti upriličeno svakog zadnjeg četvrtka tekućeg mjeseca za prethodni mjesec. Dobitnici mjesečnih nagrada učestvuju i u izvlačenju jedne od glavnih nagrada – putničkog automobila Toyota Yaris, turističkog porodičnog putovanje u inostranstvo za 4 osobe i mobitela Samsung Galaxy A80. Izvlačenje glavnih nagrada bit će upriličeno 16.1.2020. g. Pravila nagradne igre dostupna su na web stranici https://bbi.ba.

Sponzorisani članak

Povezane objave

Back to top button