ILIJAŠVIJESTI

Zahvalnica džemata Rakova Noga za organizaciju Mevluda i Hatma dove

Džematski Odbor Džemata Rakova Noga upućuje javnu ZAHVALU na finansijskoj podršci organizacije ovogodišnjeg Tradicionalnog Mevluda i Hatma Dove,i to:
Načelniku općine Ilijaš g-din Akifu Fazliću, Seadu Seji Grbo, Semiru (Latif) Spahiću, Emiri-Rapa Čajlaković, Fehimi Hamza-Stocker, Senadu Grbo, hadžiji Sediku Derviševiću i Almi Poračanin.
Hvala našim alimima,učačima i izvođačima programa. Posebno hvala  prof.hfz. Nijazu Aganhodžiću na njegovom lijepom i poučnom predavanju. Posebno hvala za trud oko sportsko-zabavnog programa Sabahudinu Handžiću. Također, upućujemo zahvalu svima koji su svojim radom, znanjem, odricanjem ili na drugi način doprinijeli organizaciji. Iskreno hvala  svima koji su došli i ostavili djelić svoga imetka za potrebe džamije i džemata Rakova Noga. Nadamo se da ste otišli zadovoljni i sa željom da se vidimo i dogodine u zdravlju i rahatluku InšAllah. Hvala  rukovodstvu i vozačima Centrotrans Ilijaš. Sve po dogovoru i bez primjedbi sa naše strane i sa strane putnika.
Hvala na medijskoj podršci: Radio Ilijaš , portal Misoča Ilijaš, Ilijaš info., Ilijaš net, Radio Olovo. Allaha dž.š. molimo da nam primi naše dove i da iz svoga obilja nagradi svakoga koje pomogao i doprinjeo organizaciji i sve vas koji ste se potrudili i došli na Mevlud i Dovu u Rakovoj Nozi. Amin Ja Rabbi”, navode organizatori.

Povezane objave

Back to top button