Uncategorized

Zajedničkim iftarom na Gradskom šetalištu obilježeno otvorenje renoviranih prostorija Vakufske banke Ilijaš

Ramazan je svečano ispraćen u našem gradu organizacijom zajedničkog iftara u Gradskom šetalištu na kojem se okupilo više stotina građana. Iftar i prigodan program uz nastup hora Preporod, sevdalinke Alme Subašić organizirala je Vakufska banka d.d. Sarajevo, a povodom svečanog otvorenja renovirane poslovnice u Ilijašu.
Cilj projekta je približavanje usluge korisnicima, omogućavanje direktnog kontakta sa klijentima i izgradnja međusobnog povjerenja i nastavak uspješnog poslovanja.
Prisutnima su se obratili i puno uspjeha u daljem radu Vakufske banke poželjeli načelnik Općine Ilijaš Akif Fazlić, zamjenik reisu-l-ileme Husein ef. Smajić, kao i članica Uprave Vakufske banke d.d. Sarajevo Elma Zukić.

-Naša banka 21. godinu posluje u Ilijašu i duboko je integrisana u ekonomske i društvene tokove ove općine. Tradicionalno smo povezani sa ovom sredinom i zato smo ovaj svečani momenat željeli podijeliti sa našim klijentima i partnerima, ali i ugostiti i otvoriti vrata svim građanima Ilijaša koji su nam se odlučili pridružiti na iftarskom druženju, kazala je Zukić.


Prema riječima rukovitelja poslovnice Vakufske banke Ilijaš Izeta Karišika višak hrane od iftara bit će podijeljen javnim kuhinjama.
Ovaj događaj naši sugrađani su dočekali s oduševljenjem i predbajramskim veselim raspoloženjem.

Povezane objave

Back to top button