MJESTO ZA REKLAMU

U okviru projekta  “Edukativne radionice u MZ Mrakovo”, Omladinska organizacija “Iskoristi dan – Carpe Diem” realizovala još jednu besplatnu jednodnevnu edukaciju za mlade o temi „Osnove pisanja biznis plana,  u subotu 28.04.2018. u prostorijama Društvenog centra u Mrakovu.

Edukacija je za cilj imala prenos znanja o vještinama pisanja efikasnog biznis plana. Polaznici su imali priliku razgovarati o svojim idejama, poduzetničkim sklonostima te kako samostalno generirati poslovne ideje. Tokom radionice učesnici su naučili kako postaviti ciljeve, misiju, viziju i strategiju razvoja biznisa.

Omladinska organizacija “Iskoristi dan-Carpe Diem“  kroz projekat Edukativne radionice u MZ Mrakovo realizovala je pet radionica za mlade u proteklom periodu, a sve u cilju unaprijeđenja kapaciteta mladih sa područja općine Ilijaš, navela je Enisa Mešetović koordinatorica projekta.

Aktivnosti “Edukativne radionice u MZ Mrakovo“ realizuju se u okviru zajedničkog projekta “Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH”, kojeg finansiraju Vlada Švicarske  i Vlada Švedske, a provodi razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH.

Share.

Comments are closed.