BIHMAGAZINVIJESTI

Proljeće je, vratila se Bingo Roda!: Akcija “Bingo za bebe“ se nastavlja –0% marže na hranu za bebe

Nakon izuzetno uspješne društveno-odgovorne akcije u 2023. godini Bingo za bebe, najveći trgovački lanac u BiH i ove godine nastavlja sa svojim jedinstvenim doprinosom društvu.

Odričući se marže na hranu za bebe tokom cijele 2023. godine, Bingo je odvojio preko 500.000 KMi osigurao da su ovi proizvodi pristupačniji za roditelje širom BiH. Tako je ukupno milion i šesto hiljada različitih proizvoda iz kategorije hrane za bebe postalo dostupno svima po nižim cijenama.

A i ove godine, vrata svojih trgovina Bingo otvara jednoj posebnoj rodi –Bingo rodi.

Bingo Rodaponovo donosi akcijuBingo za bebe 0% marže na hranu za bebe, do kraja godinejer želimopružiti podršku roditeljimau njihovoj najvažnijoj životnoj ulozi. Istovremeno, cilj nam je učiniti proizvode iz kategorije hrane za bebe dostupnim po povoljnim cijenama. Vjerujemo da ćemo sa ovom, ali i novim aktivnostima koje planiramo u skoroj budućnosti, uspjeti odgovoriti na potrebe naših kupaca i osigurati najbolje uslove za kupovinu“, ističu iz kompanije Bingo.

Kao i prethodne godine, proizvodi iz kategorije hrane za bebe – hrana za bebe, kašice i sokovi za bebe, te voda za bebe, će se prodavati s 0% marže u svim Bingo trgovinama širom BiH. Iz Bingo grupacije i Bingo trgovačkog lanca poručuju kako će i dalje podržavati najmlađe generacije i njihoveroditelje, ali i da će nastaviti pratiti potrebe zajednice u kojoj su njen aktivni član. Svojim djelovanjem, u čijem je fokusu porodica kao stub društva, kompanije žele nastaviti stvarati priče o ljubavi, brizi i podršci kojim će unaprijeditilokalne zajednice i društvo u cjelini, saopćeno je iz TC Bingo.

 

Povezane objave

Back to top button