ILIJAŠ

Javni uvid i Javna rasprava o Nacrtu RP “Apartmansko naselje Ljubnići QTR-BS”

Usvaja se Nacrt Odluke o usvajanju Regulacionog plana “Apartmansko naselje Ljubnići QTR-BS”ILIJAŠ i Nacrt Odluke o provođenju Regulacionog plana “Apartmansko naselje Ljubnići-QTR-BS”ILIJAŠ.

Javni uvid na Nacrt Odluke o usvajanju Regulacionog plana”Apartmansko naselje Ljubnići QTR-BS”ILIJAŠ i Nacrt Odluke o provođenju Regulacionog plana “Apartmansko naselje Ljubnići-QTR-BS”ILIJAŠ održat će se u periodu od 30.01.2020. do 13.02.2020. godine u kancelariji broj 20. Općine Ilijaš II sprat , a Javna rasprava na Nacrt Odluke o usvajanju Regulacionog plana “Apartmansko naselje Ljubnići-QTR-BS”ILIJAŠ i Nacrt Odluke o provođenju Regulacionog plana “Apartmansko naselje Ljubnići-QTR-BS”ILIJAŠ, održat će se 14. februara (petak) 2020. godine u maloj sali Općine Ilijaš /podrumske prostorije/ sa početkom u 14 sati i 30 minuta.

Primjedbe, prijedlozi, sugestije i mišljenja svih zainteresovanih subjekata planiranja, MZ-a, potencijalnih investitora, građana, vijećnika Općinskog vijeća Ilijaš dostavljaju se Općini Ilijaš, Službi za prostorno uređenje i zaštitu okoliša, koja organizuje i sprovodi javnu raspravu.

Služba za prostorno uređenje i i zaštitu okoliša dužna je nakon sprovedene javne rasprave da podnese izvještaj Općinskom vijeću Ilijaš, o rezultatima Javne rasprave koji sadrži primjedbe, prijedloge i mišljenja kao i da obrazloži razloge zbog kojih pojedine primjedbe, prijedlozi i mišljenja nisu prihvaćeni.

Povezane objave

Back to top button