Promocija knjiga „PREŽIVJETI 21 STOLJEĆE i IZOPAČENO ČOVJEČANSTVO “autorice Žane Alpeze

 

Hrvatsko Kulturno Društvo HKD NAPREDAK ILIJAŠ, organizira promociju knjige pod nazivom „Preživjeti 21 stoljeće“ i „Izopačeno Čovječanstvo“ autorice Žane Alpeza,u prostorijama Biznis centra Ilijaš, dana 26.02. (petak) sa početkom u 18,00 sati.

Ukratko o knjigama : Knjiga „Preživjeti 21 stoljeće“ i knjiga „Izopačeno Čovječanstvo“ je skup kolumni koje autorica Žana Alpeza piše za države u regiji (Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Srbija) u zadnje četiri godine. Riječ je o psihologiji, filozofiji, problemima laži, patologije, licemjerstva i beznađa u svakodnevnom životu iz perspektive autorice. U njoj otvoreno, bez ustezanja, kroz osobna iskustva progovara o mizantropiji kojom smo, nažalost okruženi. Sve više smo, misli autorica, zaokupljeni sami sobom i vlastitim uspjehom i na tom se putu negdje izgube prave vrijednosti, moralnost i jednostavnost, bez obzira na sredinu u kojoj živimo. Riječ je o psihologiji, filozofiji, problemima laži, patologije, licemjerstva i beznađa u svakodnevnom životu iz perspektive autorice.

Prethodni članakKompanija Bingo pustila u rad najsavremeniji repro centar i inkubatorsku stanicu za uzgoj jednodnevnih pilića u regiji
Naredni članakVogošćani obilježavaju 25. godišnjicu reintegracije