U Ilijašu upriličena izložba TOYOTA modela

Grupacija Bunjo doo Sarajevo, jedna od najuspješnijih autokuća u Bosni i Hercegovini,  priredila je danas nesvakidašnji događaj u našem gradu-izložbu novih modela Toyote . Izložba je upriličena od 08:00 – 15:00 sati na Gradskom šetalištu Ilijaš. Toyota hibridi sve su privlačniji kupcima, sa poboljšanim karakteristikama i atraktivnostima novih modela ovog brenda.

Jasmin Ombašić voditelj prodaje kazao je da će uskoro biti upriličena nova izložba Toyota modela za sve ljubitelje dobrih automobila, jer je posjećenost jako dobra.

„Danas smo po prvi put u Ilijašu, u mom rodnom gradu. Predstavljamo nove Toyota modele a to su Toyota Corolla, Toyota Yaris, Toyota CH-R i RAV4 HIBRID, nova tehnologija. Prodali smo već tri vozila i zadovoljni smo brojem posjeta. Ono što najčešće kupci pitaju šta znači hibridna tehnologija i garancija vozila”, kazao je Ombašić.

Na izložbi su predstavljene mogućnosti kupovine na više načina uz pet godina garancije, bez ograničenja pređenih kilometara i brojne druge pogodnosti.

Prethodni članakU džamiji u Sudićima ilijaški imami proučili mevlud za mubarek noć Lejletul Miradž
Naredni članakOdržana Skupština Udruženja organizacije porodica šehida i poginulih boraca Općine Ilijaš