ILIJAŠVIJESTI

BH Telekom otvorio poslovnicu u Ilijašu

Prodajnu mrežu BH Telecoma čine Telecom centri koji su raspoređeni na području cijele BiH. Danas je i Ilijaš dobio poslovnicu koja se nalazi u TC Bingo, a namjera je da građanima Ilijaša budu dostupne i pristupačne sve usluge koje BH Telekom pruža.

Bh Telekom danas otvara prodajni punkt u Ilijašu što će biti četvrti u Kantonu Sarajevo. Sretni smo zbog građana Ilijaša koji više neće morati ići u susjednu Vogošću kako bi realizovali sve ono što BH Telekom pruža . Pored toga ove godine završavamo jedan veliki projekat izgradnje optičke savremene mreže u četiri mjesne zajednice :Mrakovo , Ljubnići , Lješevo i Podlugovi gdje će građani dobiti optimalne uslove za korištenje telekomunikacionih usluga koje pruža naša kompanija . Zahvaljujemo se zaposlenim u Općini Ilijaš na čelu sa načelnikom kao i ljubaznom osoblju TC Bingo na velikoj podršci – kazao je za Radio Ilijaš Kemal Avdagić , direktor direkcije Sarajevo BH Telekoma.

Merima Osmanović , pomoćnica  načelnika za privredu i finansije Općine Ilijaš je u ime općinskog načelnika i svoje lično ime čestitala kompaniji BH Telekom na realizaciji jednog ovakvog značajnog projekta kazavši da ova kompanija  vodi računa o svojim korisnicima i da je otvaranje poslovnice u Ilijašu potvrda tome .

U Telecom centru zainteresirani građani mogu: zasnovati pretplatnički odnos za sve usluge BH Telecoma, kupiti aparat iz asemblirane usluge, obaviti plaćanje računa za sve usluge bez naknade, podnijeti reklamaciju na usluge, dopuniti prepaid račun, itd.

 

Povezane objave

Back to top button