BIHSPORTVIJESTI

Horde zla razgrabile ulaznice za derbi, rasprodate dvije tribine za navijače Željezničara

Prodaja ulaznica za gradski derbi između Željezničara i Sarajeva teče odlično, te nema sumnje kako će stadion Grbavica u nedjelju biti dupke pun.

Rasprodane su ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu, kao i svih 1.500 ulaznica za navijače Sarajeva, popularne Horde zla.

U prodaji su ostale još samo ulaznice za sjevernu i južnu tribinu, a mogu ih kupiti aktivni članovi FK Željezničar danas do 17:30 sati, te sutra u terminu od 9:30 do 17:30 sati u Shopu FK Željezničar.

U slobodnoj prodaji ulaznice će biti puštene na dan utakmice, ukoliko ih uopće bude, u nedjelju od 11:00 u kućicama ispred stadiona.

Podsjetimo, cijene preostalih ulaznica su Jug 5 KM, te Sjever 12 KM (za aktivne članove 10 KM).

Aktivni članovi kluba mogu kupiti maksimalno dvije ulaznice.

Podsjetimo, utakmica 26. kola Wwin lige Bosne i Hercegovine između Željezničara i Sarajeva se igra u nedjelju na stadionu Grbavica s početkom od 20:00 sati uz direktan televizijski prijenos na Arena Sportu, te tekstualni prijenos na portalu Klix.ba.

U skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog provođenja mjera osiguranja bezbjednog održavanja fudbalske utakmice između FK Željezničar i FK Sarajevo u nedjelju, 14.4.2024. godine u vremenu od 16:00 – 24:00 sata, doći do privremene obustave sabraćaja u ulici Zvornička (od raskrsnice sa ulicama Put Mladih Muslimana – Azize Šaćirbegović do raskrsnice sa ulicom Hamdije Čemerlića) što će dovesti i do prekida u odvijanju trolejbuskog saobraćaja osim na relaciji Otoka – Dobrinja.

Dakle, u vrijeme obustave saobraćaja trolejbusi će raditi samo na relaciji Otoka – Dobrinja.

Vrijeme potpune obustave saobraćaja u navednoj ulici u naznačenom terminu utvrđuju operativni organi MUP-a u zavisnosti od situacije na terenu, saopćeno je iz GRAS-a.

Povezane objave

Back to top button