ILIJAŠKULTURAVIJESTI

JU KSC i Radio Ilijaš povodom Dana žena organizuje druženje sa Sarom Sabri i radionicu za djecu

Druženje će se održati u utorak sa početkom u 18:00 sati

Javna ustanova Kulturno- sportski centar i Radio Ilijaš povodom Međunarodnog dana žena organizuje druženje sa Sarom Sabri i radionicu za djecu u utorak ( 5.03.2024.) od 18:00 sati.

Druženje je namijenjemo svim ženama, a održat će se u kino sali Ilijaš. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od pet do 12 godina, i održat će se u prostorijama Biznis centra Ilijaš. Broj djece za radionicu je ograničen, stoga prijave pošaljite na broj 062/968-976.

Ovaj događaj osmišljen je tako da mame dovedu svoju djecu na radionicu i da učestvuju u druženju sa Sarom Sabri dok mališani na radionici izražavaju svoju maštu i kreativnost i prave najljepše čestitike upravo za vas – mame! Druženje će upotpuniti i učenici OŠ”Hašim Spahić” sa prigodnim nastupom.

Nakon održane radionice djeca će se pridružiti mamama te pokloniti ono što su napravili.

“U svijetu u kom rastemo uz – moraš ovo, moraš ono, moraš ovako, moraš onako… najveća sloboda je shvatiti da ništa ne moraš. Nemoranje je tako slatko. Iz nemoranja raste ŽELIM. U ŽELIM i HOĆU je duševna rasterećenost, mir, ljepota. Kad želim i hoću uradim i postignem mnogo više nego kad moram” Sara Sabri .

Sponzor večeri Cvjećarstvo Nesimović Ilijaš- https://www.facebook.com/CvjecarstvoNesimovic .

Povezane objave

Back to top button